+32 (0)65 67 16 00 contact@dragopaint.be Av. de l'Europe 42, Frameries, Belgique
  • fr
  • nl

NEWS

HomeTips15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 3

15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 3

Het verhuisseizoen nadert met rasse schreden, en velen van jullie zullen gedwongen zijn om zich om te toveren in een professionele schilder ten einde aan uw nieuwe woning een nieuw leven te geven. Maak u geen zorgen, u hoeft geen ervaren schilder te zijn om uw werk goed uit te voeren. Met de hierna volgende tips en adviezen, bent u in staat om (bijna) als een pro te schilderen! Ziehier 15 handige verftruckjes om het leven aanzienlijker eenvoudiger te maken.

11. Knip de flenzen af van uw oude rollen alvorens ze te gebruiken

3093
Om zichtbare roltrekken te vermijden, knipt u best de toppen van uw oude verfrol lichtjes af . U zult het gevoel hebben een gloednieuwe rol te gebruiken!

12. Forceer niet op de rol

Als u op de rol moet forceren om de oude kleur te verbergen, dan ontbreekt er verf op de rol. Als u forceert en de verf te veel uitstrijkt, dan zult u de trekken van de rol zien eens de verf droog is. Een algemene regel, u moet kunnen verven door uw pool met twee vingers vast te houden.
3095

13. Gebruik doosbodems om uw gereedschap in op te bergen

3097
Dit is de beste manier om schade te voorkomen. Verfpotten, deksels, rollen, doeken, zet alles op dezelfde plaats om achteraf snel terug te vinden wat u nodig hebt.

14. Houdt een paar Q-Tips over om kleine fouten te herstellen

Mocht er een beetje verf zijn overlopen bij het versnijden van uw muren, dan kunt u dit rechtzetten met een vochtig wattenstaafje. Zo raakt u de verse verf niet aan met uw vochtige doek.
3099

15. Identificeer goed uw verfpotten voor latere retouches

3101
Door correct uw geopende verfpotten te identificeren, kunt u snel de kleur terugvinden die u nodig hebt in geval van retouches. Houd alleen de kleuren bij die u later nodig kunt hebben en breng de oude onnodige potten naar uw verkooppunt DRAGOPAINT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *