+32 (0)65 67 16 00 contact@dragopaint.be Av. de l'Europe 42, Frameries, Belgique
  • fr
  • nl

NEWS

HomeTips15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 2

15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 2

Het verhuisseizoen nadert met rasse schreden, en velen van jullie zullen gedwongen zijn om zich om te toveren in een professionele schilder ten einde aan uw nieuwe woning een nieuw leven te geven. Maak u geen zorgen, u hoeft geen ervaren schilder te zijn om uw werk goed uit te voeren. Met de hierna volgende tips en adviezen, bent u in staat om (bijna) als een pro te schilderen! Ziehier 15 handige verftruckjes om het leven aanzienlijker eenvoudiger te maken.

6. Week uw gedroogde borstels in hete azijn

2786
Om uw oude borstels in een nieuw jasje steken, week ze ongeveer 30 minuten in hete azijn en spoel ze daarna af met water. Uw borstels zullen hun vroegere flexibiliteit terugvinden, en het is ook een veel milieuvriendelijker methode dan het gebruik van oplosmiddelen.

7. Houd altijd een vochtige doek bij de hand

Ook al bent u handig, een verkeerde penseelstreek is vlug gebeurd. Gelukkig kan latexverf heel goed worden gereinigd met een vochtige doek, zolang u maar niet te lang wacht om zulks te doen …
2788

8. Smeer de schroeven die u niet wilt schilderen in met vaseline

2790
Als u wilt dat sommige schroeven hun metaalaspect behouden, dan smeert u ze best in met vaseline alvorens te verven. Van zodra de verf droog is, hoeft u ze alleen af te wrijven met een droge doek en de schroef zal opnieuw zijn kleur van vroeger terugvinden.

9. Verf tegelijkertijd een muur

Dit kan misschien een alledaagse tip lijken, maar heel wat mensen versnijden de kamer volledig alvorens ze beginnen te rollen. Door een muur tegelijkertijd te verven, ziet u een bijna onmerkbare overgang tussen het versnijden met de borstel en uw rol.
2792

10. Gebruik plasticfolie om voorwerpen te bedekken die moeilijk beweegbaar zijn

2794
Sommige voorwerpen kunnen moeilijk worden verplaatst en daarom vlekken ze gemakkelijk. In plaats van dikke en omvangrijke doeken te gebruiken, bescherm ze liever af met plasticfolie. Vergeet niet om na de werken de plasticfolie te recycleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *