+32 (0)65 67 16 00 contact@dragopaint.be Av. de l'Europe 42, Frameries, Belgique
  • fr
  • nl

NEWS

HomeTips15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 1

15 verftruckjes om u het leven te vergemakkelijken, deel 1

Het verhuisseizoen nadert met rasse schreden, en velen van jullie zullen gedwongen zijn om zich om te toveren in een professionele schilder ten einde aan uw nieuwe woning een nieuw leven te geven. Maak u geen zorgen, u hoeft geen ervaren schilder te zijn om uw werk goed uit te voeren. Met de hierna volgende tips en adviezen, bent u in staat om (bijna) als een pro te schilderen! Ziehier 15 handige verftruckjes om het leven aanzienlijker eenvoudiger te maken.

1. Reinig uw rollen vooraleer u begint

2756
Ook al zijn uw rollen nieuw, was ze eerst uit met warm water alvorens te starten met de werken. Zo voorkomt u dat haar of deeltjes loskomen. Trouwens, een rol die lichtjes vochtig is vereenvoudigt de hechting van de verf. Let wel op voor overtollig water wat verflopers kan veroorzaken.

2. Gebruik een Swiffer om het stof op uw muren te verwijderen

Niets is vervelender dan stof dat zich verspreid in een nieuwe verflaag. Gebruik daarom een lichte vochtige Swiffer om het stof zorgvuldig te verwijderen, en zorg er ook voor dat de vloeren goed geveegd zijn om te voorkomen dat het vuil terug opduikt tijdens uw werken.
2766

3. Gebruik een zelfgemaakte buffer voor moeilijk bereikbare oppervlakken

2772
De badkamer is vaak een uitdaging, zelfs voor ervaren schilders. Daarom gebruikt u best een buffer die gelijmd is op een mengstaaf voor de achterkant van de toiletten en voor andere plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn.

4. Omring uw verfpot met een elastiek om overtollige verf te verwijderen

In plaats van de omtrek van de verfpot te gebruiken om uw borstel af te vegen, omring uw pot met een brede elastiek ten einde de overtollige verf te verwijderen. Zo beperkt u schade, terwijl uw pot schoon blijft en later gemakkelijker kan worden geopend.
2776

5. Verwijder uw plakbanden vooraleer de verf volledig droog is

2780
Om onregelmatigheden te voorkomen en voor goede rechte lijnen, verwijder uw snijplakbanden vooraleer de verf volledig droog is. Voor een optimaal resultaat, trek aan de band met een hoek van 45 graden, zoals aangegeven op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *